Пишемо разом: Білоцерківців запрошують написати ювілейний радіодиктант

  • Білоцерківців запрошують написати ювілейний радіодиктант
Ювілейний ХХ-ий радіодиктант національної єдності цього року відбудеться 9 листопада о 9.00. Загальноукраїнський флешмоб приурочений Дню української писемності та мови.

Цього року підготовку диктанту доручили трьом фахівцям. Текст написав відомий письменник і видавець Іван Малкович. Науковою консультанткою проєкту стала докторка філологічних наук, професорка Лариса Масенко. Текст читатиме знаменита акторка Римма Зюбіна.

У Білій Церкві до цього флешмобу зазвичай долучаються чиновники, вчителі, студенти, громадські активісти. Таким чином вони популяризують українську мову та перевіряють свої знання.

Зазначимо, що перевірити правильність написання диктанту можна буде через 15 хвилин. Всі охочі можуть надіслати свій текст на електронну скриньку Українського радіо ([email protected]) або у приватні повідомлення на сторінці Українського радіо у мережі Фейсбук. Автори безпомилкових диктантів отримають призи.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві триває будівництво Площі пам`яті та вшанування Борців за Волю та Незалежність (Відео).



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе