Середні та старші класи шкіл Білої Церкви перейшли на дистанційне навчання

  • Середні та старші класи шкіл Білої Церкви перейшли на дистанційне навчання
Із понеділка, 2 листопада, на навчання виходять учні 1-4 класів шкіл Білої Церкви.

Про це повідомив начальник управління освіти і науки Юрій Петрик. 

За його словами, освітній процес за дистанційною та змішаною формою навчання запроваджується для учнів 5-11 класів.

Відповідне рішення, 30 жовтня підтримали члени виконавчого комітету Білоцерківської міськради. 

Як зазначив Юрій Федорович рішення приймалося на основі додаткових обмежувальних заходів, які запровадила комісія техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій:

«Я хочу наголосити на тому, що кількість захворювань в нашому місті значно зросла, і як відомо саме регіональній комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій надано повноваження зонування територій. Але для таких міст як Біла Церква, міст обласного значення відповідно до п. 16 Постанови №641 в разі перевищення окремих показників, надано право приймати і окремі обмежувальні постанови. Також хотілося б сказати, що сьогодні кількість захворювань за останні 7 днів значно перевищила ті цифри, які відносяться до червоної зони. Це тільки та інформація, яка офіційно зафіксована. Разом з тим, у побуті, в житті ми знаємо, що є дуже багато наших знайомих, друзів, які хворіють, але в яких не встановлений факт захворювання на коронавірус, і якщо їх врахувати то мабуть статистика буде ще більшою… Ми побачили що саме під час осінніх канікул, коли діти перебували менше в організованих колективах і було менше масового скупчення дітей, кількість захворювання дорослого населення суттєво зменшилася. Тому ця міра є вимушеною… В наших закладах освіти буде організовано дистанційне навчання для учнів 5-11 класів, учні початкової школи будуть ходити до класу. Але хотілося б попросити максимально користуватися засобами гігієни і забезпечити виконання санітарного регламенту. Коли діти будуть перебувати на дистанційному навчанні прошу контролювати як вони будуть виконувати домашнє завдання, своїх колег – вчителів буду просити налагодити дієвий зворотній зв’язок, оцінювання навчальних досягнень, щоб ця робота була більш-менш якісною.» - повідомив Юрій Федорович. 





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе