Ще 3,5 млн грн із міського бюджету витратять на реконструкцію тротуару по вулиці Ярослава Мудрого

У Білій Церкві продовжують реконструювати тротуарну частину вулиці Ярослава Мудрого. На відповідні роботи із місцевого бюджету вже виділено 11 861 624,40 гривень. 

Як стало відомо редакції телеканалу Крокус з електронної системи публічних закупок ProZorro, 22 жовтня департмент житлово-комунального господарства БМР оголосив ще один тендер на проведення реконструкції тротуару частини вулиці Ярослава Мудрого. Вартість тендеру складає 3 535 479,80 гривень.

У обговоренні до тендеру зазначається, що у департамента ЖКГ "виникла необхідність у закупівлі додаткових аналогічних робіт чи послуг у того самого учасника, що передбачені в основному договорі про закупівлю, який укладений за результатами проведення тендера та/або здійснюється протягом трьох років після укладення договору про закупівлю і загальна вартість таких робіт чи послуг не перевищує 50 відсотків ціни основного договору про закупівлю".

Згідно з тендером, роботи мають бути виконані до 15 грудня 2021 року. Продовжить їх виконувати ТОВ "Білоцерківрозоптторг".


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе