Коронавірус в Білій Церкві та районі: + 150 нових хворих за добу

Станом на ранок 1 грудня COVID-19 підтвердили ще у 130-х жителів Білої Церкви (з них троє дітей) і 20-ох жителів району 20 (м. Узин – 16, с. с. Михайлівка, Фурси, Чепиліївка, Щербаки – по 1).

В Білоцерківських міських лікарнях №1 та №3, Білоцерківській районній лікарні знаходяться 259 хворих, з них 171 білоцерківець.  За добу до відділень лікарень поступило 18 хворих. Одужали 36 пацієнтів. 

На кисневій підтримці перебувають 134 пацієнти. 

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 688 хворих. Під наглядом сімейних лікарів – 789 контактних осіб.

На жаль, сьогодні у місті померли четверо жителів Білої Церкви та один мешканець с. Томилівка Білоцерківського району, які хворіли на COVID-19.

Серед загальної кількості захворілих COVID-19 виявлено у 303-х медичних працівників Білої Церкви та 60-х медичних працівників Білоцерківського району. За добу коронавірус підтвердили у 13-х медичних працівників.  

За даними Київського обласного центру громадського здоров'я, загалом у Білій Церкві за весь час пандемії, на коронавірус захворіли 3233 людини, в Білоцерківському районі – 1074.

Читайте також: Зростання пенсій і соцвиплат та відновлення руху низки поїздів: Що зміниться у грудні.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе