У Білій Церкві планують переглянути тарифи на перевезення пасажирів у міському транспорті

У Білій Церкві планують переглянути тариф на послуги з перевезення пасажирів у міському громадському транспорті на 2021 рік. 

Так, вчора, 22 грудня під час чергового засідання, член виконавчого комітету Руслан Костюченко висловив пропозицію внести до плану діяльності виконкому з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік, питання про тариф на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування на перший квартал 2021 року. 

Як пояснила заступник міського голови Інна Новогребельська, таке питання наразі не може бути винесено без опрацювання, але начальник відділу транспорту і зв’язку вже визначає процедуру зміни тарифів на пасажирські перевезення в Білоцерківській ОТГ. 

Міський голова Геннадій Дикий зазначив, що днями була проведена зустріч із перевізниками, під час якої обговорювались нові маршрути в межах Білоцерківської ОТГ і питання тарифів на перевезення. Всі ці питання готуються на наступне засідання виконавчого комітету.  

Під час голосування, пропозицію Руслана Костюченко внести до плану діяльності виконкому з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік, питання про тариф на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування на перший квартал 2021 року, не підтримали. 

Втім, жителям Білої Церкви і ОТГ варто очікувати підвищення вартості проїзду у громадському транспорті вже у першому кварталі 2021 році. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе