На стадіоні "Трудові резерви" відкрили новий інклюзивно-спортивний простір для особливих діток

Більше чотирьох місяців на стадіоні "Трудові резерви" тривали роботи з відновлення приміщення для дітей з особливими потребами. До робіт долучился сотні білоцерківців, які зібрали 700 тис грн, щоб простір для спортивних занять для дітей із аутизмом та синдромом Дауна, із мрій десятка сімей, перетворився на реальність. 

"У нас в організації 70 сімей, але на першому етапі займатися будуть не всі діти. Тренером вже розроблена програма, яка буде представлена трошечки пізніше і у нього вже займаються діти різновікової категорії, і наші діти будуть як інклюзія займатися у загальній групі. Тобто, це будуть різнопланові заняття", - розповідає Любов Куріння мама хлопчика з особлвими потребами.

Як зазначають в адміністрації стадіону, приміщення у користування надали безоплатно. Єдинами витратами сімей діток, які тут займатимуться спортом будуть витрати використану за електроенергію та воду.

Тепер з відкриттям простору, перед батьками постає новий виклик - купити спеціальне обладнання для заннять спортом. На ці цілі їм не вистачає близько 250 тис грн. 

Деталі у нашому сюжеті: 






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе