Після локдауну учні 9-х та 11-х класів зможуть повернуться за парти

  • Після локдауну учні 9 та 11 зможуть повернуться за парти
Міністр освіти Сергій Шкарлет заявив, що після завершення локдауну учні випускних 9-х та 11-х класів, які цього року складають ДПА та ЗНО, мають повернутися до очної або змішаної форми навчання.

Про це очільник МОН написав у своєму телеграмі. 

Він зазначив, що під час спілкування з учителями чує перестороги з приводу відсутності очного навчання з учнями. Проте, не менше хвилюються батьки та самі школярі, яким вже починають готуватися до ЗНО та ДПА в дистанційній формі.

Шкарлет запевнив, що після завершення посиленого карантину, який триватиме до 24 січня, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. Але якщо цьому сприятиме епідеміологічна ситуація в країні.

"В областях, де показники захворюваності на СOVID-19 будуть контрольованими, я порушуватиму питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти. Маємо наміри також відновити повноформатне або змішане навчання для школярів інших класів",– заявив міністр освіти.

Він наголосив, що зараз тривають консультації з міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та головним санітарним лікарем Віктором Ляшком.







Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе