На Білоцерківщині у чоловіка вилучили гранатомети та наркозілля

На Білоцерківщині в місті Узин правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка вилучили гранатомети та наркозілля.

Про це повідомляє пресслужба поліції Білоцерківщини. 

Провевши ряд заходів, оперативники з’ясували, що 35-річний чоловік зберігає у себе в будинку велику кількість наркотичного засобу - канабісу. Під час проведення обшуку в будинку зловмисника, слідчі виявили сухі подрібнені рослини коноплі, які той зберігав в різних частинах свого помешкання та різних ємностях, навіть у ванній. Загальна вага вилученого наркозілля становить близько 6 кг.

Але справжньою «знахідкою» поліцейських стали два предмети, схожі на гранатомети РПГ - 22 та РПГ - 26, які слідчі вже направили для проведення відповідної експертизи, після чого діям чоловіка буде надана відповідна правова кваліфікація.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років. Розпочато досудове розслідування. Приймається рішення щодо повідомлення про підозру зловмиснику.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе