У деяких регіонах можуть послабити карантин – Шмигаль

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, у деяких регіонах України із позитивною динамікою захворювання на коронавірус розглядається можливість послаблення карантину до рівня жовтої і зеленої зон.

Про це повідомляє Офіс президента.

"Аналіз показує, що є регіони, у яких можливе більше послаблення карантинних заходів – до рівня, який відповідав жовтій та зеленій зоні. Уряд планує більш детально вивчити це питання та прийняти відповідне рішення". - зазначив Шмигаль. 

За словами прем'єр-міністра, вперше за тривалий час кількість активних хворих на коронавірус в Україні опустилася нижче 200 тисяч.

Зменшення кількості хворих на COVID-19 в офіційній статистиці пов’язують із тим, що люди самостійно хворіють удома, а звертаються до лікаря й госпіталізуються лише у випадку погіршення стану.

Прем’єр зазначив, що зростає кількість тестувань методом ІФА та експрес-тестів – 34 600 порівняно з 20 тисячами позаминулого тижня.

Крім того, за минулий тиждень зросла кількість госпіталізованих – 12 147 осіб проти 11 630 позаминулого тижня.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві за добу - жодного нового випадку COVID-19.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе