В МВС розповіли все про нові номерні знаки

В головному Сервісному центрі МВС розповіли про нові номерні знакі, які видаються при реєстрації або перереєстрації транспортних засобів.

Звичайні номерні знаки в Україні виглядають так: 2 букви (регіон), 4 цифри (порядковий номер) й останні 2 букви (серія) на білому фоні. До переліку додалися номерні знаки для електромобілів – біла плашка з зеленими цифрами і латинськими літерами. Для електротаксі та електробусів – на темно-жовтому фоні.

За окрему плату можна придбати “красиві” номери – з гарним сполученням цифр чи індивідуальні. ІНЗ можуть містити в собі лише ті букви, які належать до української або латинської абеток, кількість символів має бути не меншою 3 і не перевищувати 8. Заборонено імітувати державні номерні знаки та використовувати нецензурні слова.

І, нарешті, відомчі номерні знаки. Вони складаються з 2 перших літер, 3 цифр і визначених літер в кінці з емблемою – належність до тієї чи іншої структури. Сервісні центри МВС не реєструють такі автівки, але ви можете зустріти їх на дорогах.

Читайте також: Білоцерківтепломережа. Збиткове підприємство чи «гаманець» еліти?​​​





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе