В Україні змінили правила призову в армію

Очікується, що нововведення допоможуть поліпшити організацію роботи призовних комісій і порядок оповіщення призовників про явку. 

Кабмін вніс зміни в Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом.

Про це повідомляє пресслужба Збройних сил України.

Відзначається, що постановою №100 від 20 січня 2021 року внесено зміни в Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затверджене постановою Кабміну від 21 березня 2002 року, шляхом викладення його в новій редакції.

Очікується, що затвердження нової редакції положення дозволить:

- поліпшити організацію роботи обласних і районних (міських) призовних комісій;
- уточнити порядок оповіщення призовників про явку до військових комісаріатів;
- спростити розгляд питання про надання призовними комісіями відстрочок (звільнення) від призову на строкову військову службу;
- удосконалити організацію роботи збірних пунктів обласних військових комісаріатів;
- упорядкувати роботу з прийняття призовників на військову службу за контрактом.Зміни мають вдосконалити заходи, пов'язані з підготовкою та проведенням призову на строкову військову службу, прийняттям призовників на військову службу за контрактом і приведення їх у відповідність до чинного законодавства. 
 
Зміни мають вдосконалити заходи, пов'язані з підготовкою та проведенням призову на строкову військову службу, прийняттям призовників на військову службу за контрактом і приведення їх у відповідність до чинного законодавства.

Читайте також: Проїзд у маршрутках Біла Церква-Київ підвищиться на 20 гривень.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе