Компанія "Біофарма" відкриє лабораторний коворкінг для українських підприємців і вчених

Фармацевтична компанія Biopharma розпочала будівництво нового офісно-лабораторного комплексу, який включатиме: мікробіологічну лабораторію, хімічну лабораторію, молекулярно-біологічну лабораторію, науково-дослідну лабораторію та лабораторний коворкінг. 

Про це повідомляє пресслужба стратегічного інвестора компанії "Біофарма"  -  "UFuture". 

"Для зміцнення конкурентних позицій підприємства та галузі в цілому, акціонери Biopharma планують відкрити наприкінці поточного року поблизу заводу лабораторний корпус з коворкінгом, у якому можна буде орендувати лабораторні потужності. Інвестиції в проєкт складуть $7,5 млн. На 4 поверхах загальною площею близько 5000 м2 розмістяться мікробіотехнологічні, хімічні та науково-дослідницькі лабораторії й сучасний лабораторний коворкінг." - йдеться у повідомленні. 

Крім того, зазначається що компанія "Біофарма" увійшла до світового клубу інноваційних виробників препаратів з плазми у рамках співпраці з Міжнародним альянсом CoVIg-19.

Раніше повідомлялося, що 
білоцерківська "Біофарма" першою у світі провела клінічні випробування препарату Біовен.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе