Фотографував оголених дітей у садочках: На Київщині за розповсюдження дитячої порнографії затримали фотографа

На Київщині затримали фотографа, який знімав оголених дітей у садочках, а потім продавав матеріали зйомок іноземцю за кордон. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини. 

До поліції звернулась мешканка міста Українка та повідомила про те, що у одній із соціальних мереж виявила фото своєї малолітньої дочки у непристойних позах. Жінка повідомила, що ці фото міг зробити місцевий фотограф.

Під час розшуку правоохоронці встановили, що 48-річний місцевий житель здійснював зйомки дитячих свят в садочках. Користуючись довірою педагогічних працівників чоловік залишався з дітьми наодинці, змушував їх оголюватись та фільмував все на відеокамеру. Після цього зловмисник продавав матеріали зйомок іноземцю за кордон.

Під час обшукуу помешканні чоловіка знайшли електронні носії інформації, на яких містилися файли з дитячими фото та відео. Речовий доказ вилучено та направлено на експертизу, яка підтвердила, що надані файли є матеріалами порнографічного змісту. 

Як встановили, правоохоронці чоловік займався злочинною діяльністю протягом 2017 – 2020 років у трьох навчальних закладах міста Українка. Загалом задокументовано 51 факт виготовлення, зберігання, збуту та примушування до участі у створенні матеріалів порнографічного характеру малолітніх дітей.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру за ч. 4 та ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.


Читайте також: Білоцерківська міська лікарня №2 отримала допомогу від благодійної організації з Німеччини.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе