Білоцерківський боєць став бронзовим призером чемпіонату України з рукопашного бою

  • Білоцерківський боєць став бронзовим призером чемпіонату України з рукопашного бою
З 5 по 7 березня в Києві проходив чемпіонат України з рукопашного бою. Участь у змаганнях взяли понад 200 найсильніших бійців із 20 областей країни. 

Як повідомляє пресслужба управління фізичної культури та спорту КОДА, цей чемпіонат – один із найбільших і видовищних спортивних заходів, організованих Всеукраїнською федерацією рукопашного бою за підтримки Міністерства молоді та спорту України. 

Спортсмени змагалися в розділах «дозований контакт», де дозволено нанесення ударів руками, ногами, виконання кидків, больових та задушливих прийомів, «легкий контакт», ката, демонстрували техніку та прийоми самозахисту з використанням зброї та без.

Єдину нагороду до медальної скарбнички Київщини приніс білоцерківський боєць Роман Покропивний. Вихованець тренер Володимира Якименка виборов бронзову медаль у розділі «Дозований контакт», у ваговій категорії  60 кг.

«За результатами змагань відібрана Збірна команда, що вже найближчим часом розпочне підготовку до міжнародних турнірів. Насамперед, до чемпіонату світу, де ми повинні зайняти перше місце. А також ми вже розпочали підготовку до Кубку Президента України, що відбудеться в серпні цього року в рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України», – розповів Президент ВФРБ Юрій Радченко.

Відтак, за результатами змагань відібрано збірну команду України для участі в чемпіонаті світу, що вперше в історії цього виду спорту відбудеться в Києві на початку жовтня цього року. Також національна Збірна візьме участь в Кубку Президента України та Всесвітніх спортивних іграх цьогоріч.

Читайте також: Білоцерківська спорстменка гідно виступила на чемпіонаті світу з лижних гонок.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе