Смак Італії. Де покуштувати смачну піцу в Білій Церкві

Ми зібрали для вас перелік закладів, куди можна піти з дітьми й де можна поїсти смачну піцу в Білій Церкві.

"Піца Челентано"  

Популярна мережа піцерій, де широкий вибір, а так само можна приготувати власну піцу, тобто вибрати продукти на свій смак.  Окрім піци, заклади пропонують різноманітні страви італійської кухні, як-от лазанья, паста, салати, а також десерти та напої. 


У Білій Церкві працюють чотири ресторани «Піца Челентано»: 

-    Бул. Олександрійський, 82
-    Вул. Леваневського, 53,е
-    Пров. Гоголя, 18
-    Бул. Олександрійский, 18.

Безкоштовна доставка від 350 грн.


"Papa Don"

Ресторан пропонує відвідувачам різноманітні варіанти піци, приготованої на дровах. Також у меню - паста, салати, м'ясні страви, роли, WOK, десерти та багато іншого.  


«Наше меню – це різноманіття європейських страв з унікальними смаками, поєднаннями, текстурами і балансом смаків! Піца на дровах, паста, вишукані закуски, салати і м’ясні страви. Якісні вина, міцні напої і коктейльна карта! Впевнені, ви гарно проведете час в Papa Don, і з теплом згадуватимете наше знайомство, яке, сподіваємось, переросте в міцну дружбу)!» 

Безкоштовна доставка по Білій Церкві від 350 грн. 

Локація: вул. Богдана Хмельницького, 22А.



"Сусідка Белла"

Сусідка Белла – новий затишний заклад італійської кухні у Білій Церкві. Тут пропонують кілька видів піци, готують італійський суп лігурійська мінестра та пасти. До страв подають сухе вино. Порції великі, а інтер'єр по-сімейному затишний. 


Локація: Леся Курбаса, 5.


"Uno Momento"

В Uno Momento достатньо місця щоб відпочити великою компанією чи по сімейному та скоштувати піцу на будь-який смак. 


Знижка в День народження 10%. 

Локація: Івана Кожедуба 20.



"Театр Палас"

Театр Палас – ресторан напроти БРУМу в приміщенні готелю "Київ", у центрі Білої Церкви. У меню від шеф-кухаря крім піци, європейська, азіатська та східноєвропейська кухні. Є доставка.


В меню піца «Діабло», Капрічоза», «Маргарита», «Мортаделла», «Рукола де Парма», «Тоскана», «Формаджо». 

Локація: Торгова площа, 3.

"Panda BC"

У закладі пропонують дуже великий вібір різноманітної піци. Також тут можна спробувати суші, китайську локшину, напої та багато чого іншого. 


За даними сайту закладу, найпопулярнішими піцами є «Шинка (класична)», «Фелічіта», «Чорна перлина» та інші.




Локація: вул. Героїв Чорнобиля 5а

"Фелліні"

В ресторані-караоке «Феліні» готують різні види піци з якісних продуктів, привезених з сонячної Італії. Заклад пропонує приємну атмосферу і смачні страви.





Локація: бул. Олександрійський, 41

"Pronto Pizza"

Піца з начинкою «як для себе», апет https://prontopizza.kiev.ua/ итною скоринкою і сиром, що тягнеться і тягнеться – це все про ресторан «Pronto Pizza».
Крім піци з меню, заклад пропонує опцію «конструктор», аби ви могли скласти свою ідеальну піцу, самостійно обравши, якою має бути основа, які бортики хочете – сирні, наповнені мисливськими ковбасками чи звичайні, що додавати у начинку. Загалом же у меню – понад 20 різноманітних піц, які піцайоли можуть зробити 30-ти чи 40-ка сантиметровими.


Якщо ж плануєте замовити більше, аніж одну піцу, то друга дешевша страва у чеку обійдеться на 70% менше (діє по будням 10:00 - 17:00). Також діє акція 1+1=3.
 
При самовивозі замовлень отримаєте 20% знижки.

Локація: вулиця Вернадського, 2а



"Affi Pizza"
 
Ресторан пропонує широкий асортимент піци на будь-який смак. Фішкою закладу є справжня італійська піца, виготовлена у печі. 


Доставка по місту - 50грн. При замовленні на 400грн. – безкоштовно.

Локація:  вул. Таращанська, 237-B

 
"Fenix club"

Fenix club -  це сімейно-розважальний заклад у Білій Церкві. В меню кафе великий асортимент справжньої італійської піци, яку готують прямо перед відвідувачами. 


У закладі зазначають, що можуть приготувати 12 піц одночасно! Для дітей є велика розважальна зона з батутами, настільним футболом, аерохокеєм та іншими розвагами. Сумувати тут не доведеться навіть дорослим. 

Крім піци, у кафе представлено досить широке меню. 

Локація: вул. Леваневського, 10. 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе