"Велике будівництво": У Білій Церкві реконструюють стадіон при школі-інтернаті

  • "Велике будівництво": У Білій Церкві реконструюють стадіон при школі-інтернаті
Протягом 2021 року на Київщині побудують та реконструюють шість спортивних об‘єктів в рамках державної програми «Велике будівництво». Серед яких стадіон для дітей у Білій Церкві. 

Як розповіли в Київській ОДА, загалом буде реконструйовано та збудовано п‘ять спортивних об‘єктів. Йдеться про будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в  Миронівці, стадіону в селі Переяславське Переяслав-Хмельницького району, реконструкцію стадіону Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, будівництво стадіону Волошинівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» імені Героя України Руслана Лужевського у Волошинівці Баришівського району, Будівництво академії спорту в Бучі.

«Українські міста повинні бути зручними для мешканців, тому принципи безбар‘єрності ми враховуємо під час будівництва всіх наших соціальних інфраструктурних об‘єктів», – зазначив очільник Київщини Василь Володін. 

Читайте також: Білоцерківські борці здобули нагороди на чемпіонаті України з греко-римської боротьби.


 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе