На Білоцерківщині під час спалювання трави загинула літня жінка

  • На Білоцерківщині під час спалювання трави загинула літня жінка
  • На Білоцерківщині під час спалювання трави загинула літня жінка
  • На Білоцерківщині під час спалювання трави загинула літня жінка
На Білоцерківщині в селі Йосипівка загинула літня жінка, яка спалювала суху траву. 

Як повідомляє пресслужба ДСНС Київщини, до рятувальників Білоцерківського району надійшла інформація, що між вул. Молодіжною та вул. Незалежності в с. Йосипівка, де вигорів трав’яний настил, виявлено обгорілі фрагменти тіла людини, а поряд господарські граблі.

Встановлено, що ймовірно тіло належить жінці 1941 року народження, яка того дня пішла з дому та не повернулася.

"Ось так ціною за підпал трави – можливо стало життя людини. Незважаючи на всі заборони, прохання, штрафи, інформування,  селяни й далі  продовжують випалювати трав’яний настил. Тільки впродовж доби рятувальники Київщини залучалися до ліквідації 53 пожеж, 39 з них - це пожежі в  природних екосистемах на площі  39 гектарів. Нажаль більшість цих загорань є наслідком низького рівня свідомості громадян, адже загорання сухої трави та торфовищ не є спонтанним  - це не самозаймання , а якраз наслідок людської діяльності. Люди нажаль не розуміють, що вони шкодять не тільки екосистемі, а й самим собі, забруднюючи повітря, яким дихають, знищуючи їх же житлові будинки та навіть забираючи життя." - зазначили рятувальники. 

Громадян вкотре закликають дотримуватися правил пожежної безпеки, не розводити відкритий вогонь біля лісової зони, в полях, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Категорично заборонено випалювати сміття та рослинні залишки. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе