У Білій Церкві оголосили конкурс на кращий проєкт фотозони у місті

  • У Білій Церкві оголосили конкурс на кращий проєкт фотозони у місті
Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви оголосила конкурс на кращий ескізний проєкт фотозони у місті. Конкурс проводиться з метою реалізації Програми громадського бюджету. 

Майбутню фотозону планують встановити на завершенні бульвару Олександрійського в зоні ТР-2 на перехресті вулиць Семашка, Клінічна та самого бульвару Олександрійського. Орієнтовно вартість будівництва фотозони складає 115 тисяч гривень без урахування облаштування прилеглої території. Реалізувати проєкт планують протягом року. 

За умовами, учасниками конкурсу можуть стати кваліфіковані фахівці (окремі скульптури) або об'єднані авторські колективи фахівців, скульпторів, художників, архітекторів, дизайнерів тощо. 

Строки проведення конкурсу – з 14 квітня по 14 травня. Пропозиції від конкурсантів приймаються до 11 травня у форматі PDF на електронну адресу: [email protected]

Переможець конкурсу отримає 5 тисяч гривень без вирахування податків. 


Читайте також: У Білій Церкві не закриватимуть садочки на карантин.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе