У столиці затримали сімейну пару з Білої Церкви за торгівлю наркотиками

  • У столиці затримали сімейну пару з Білої Церкви за торгівлю наркотиками
  • У столиці затримали сімейну пару з Білої Церкви за торгівлю наркотиками
  • У столиці затримали сімейну пару з Білої Церкви за торгівлю наркотиками
У столиці правоохоронці провели спецоперацію та затримали чоловіка та жінку за торгівлю наркотиками. 

Під час реалізації оперативної інформації поліцейські за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення викрили сімейну пару на збуті наркотиків, повідомляє «Магнолія-TV».

«Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігурантів, ми вилучили близько 200 грамів речовини, схожої на канабіс, 50 пігулок, схожих на психотропну речовину МДМА, 100 грамів речовини, схожої на психотропну речовину амфетамін, та 1 кілограм прекурсорів. Також у квартирі виявлено обладнання для виготовлення психотропної речовини, грошові кошти в сумі 20 000 гривень, електронні ваги, упаковки для фасування, приладдя для подрібнення рослин конопель, мобільний телефон, банківські картки,» - розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов.

Затримані – це раніше не судима 31-річна мешканка Києва та 37-річний мешканець Білої Церкви, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та розбій.

«Окрім того, у помешканні виявлено та вилучено 83 предмети, схожих на патрони, предмет, схожий на пістолет та револьвер. Усі заборонені речовини та вилучені речі направили на проведення відповідних експертиз», - додав правоохоронець. 

Слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Раніше повідомлялося, що 27-річний житель Білої Церкви до смерті побив свого знайомого.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе