Театр ім. Саксаганського виходить з карантину: Як працюватиме, що покажуть

Театр ім. Саксаганського один з перших був змушений призупинити свою роботу через карантин. А тепер в числі останніх, хто повертається до роботи. 

З 24 липня, згідно з рішенням Виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, театр ім. Саксаганського розпочинає культурні заходи у приміщенні театру та відкриває 87-ий театральний сезон. 

«В зв’язку з тим, що у театру перед глядачем залишився борг вистав відповідно до репертуарного плану на березень 2020 року, ми з радістю приймемо вас у нашій затишній залі, з дотриманням фізичної дистанції та усіх санітарно-епідемічних норм, згідно репертуарного плану на липень 2020 року,» - зазначають у театрі.

В залі театру буде збережена соціальна дистанція, а глядачів будуть розсаджувати подалі один від одного. Крім того, вхід в театр – зрозуміло, без масок буде заборонений.

Інформація стосовно відкриття 87-го театрального сезону буде оновлена згодом на офіційному сайті театру та на сторінках у соціальних мережах.


Читайте також: У Білій Церкві дозволили роботу кінотеатру, музеїв та бібліотек. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе