У Білоцерківське водосховище випустили 30 тисяч коропів

18 та 19 листопада відбувся другий етап зариблення Білоцерківського нижнього водосховища, розташованого на р. Рось між Білою Церквою та селом Шкарівка.

Зариблення річки Рось проводив Київський рибоохоронний патруль.

Цього разу до водойми запустили 30 тисяч екземплярів цьоголітки коропа (750 кг). Середня вага одного екземпляра молоді риби становила 25 грамів.

У Київському рибоохоронному патрулі зазначають, що зариблення було здійсненне за рахунок коштів спеціального товарного рибного господарства відповідно до Режиму рибогосподарської експлуатації водного об'єкта:

«Відбулося 100-відсоткове зариблення даного водосховища необхідною кількістю водних біоресурсів відповідно до Режиму. Наступне вселення у водойму очікуємо у 2021 році», - прокоментував т.в.о. начальника Київського рибоохоронного патруля Сергій Старунов.

Зазначимо, що під час першого етапу зариблення Білоцерківського нижнього водосховища було випущено 39 000 екземплярів однорічок, а саме: 35 000 екземплярів товстолоба та 4 000 екземплярів білого амура. 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе