За добу білоцерківські поліцейські розкрили п'ять крадіжок

За минулу добу поліцейські Білої Церкви розкрили п'ять крадіжок. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви. 

Так, впродовж 3 грудня, поліцейські Білої Церкви розкрили чотири крадіжки та одне шахрайство. Оперативники вирахували офісного крадія, який проник до приміщення по вулиці Театральна та викрав ноутбук. Крім цього, правоохоронці вийшли на слід 47-річного крадія мобільного телефону в магазині по провулку Гоголя. 

Ще один місцевий 33-річний житель скоїв крадіжку планшета з квартири свого знайомого по бульвару Олександрійський. Під час досудового розслідування з'ясувалося, що чоловік шахрайським способом заволодів у свого знайомого грошима в розмірі 900 грн. 

В селі Чупира, що на Білоцерківщині, дільничні офіцери поліції вийшли на слід 42-річного крадія, який таємно проник на територію приватного будинку та викрав домашніх тварин.

За фактами крадіжок в Білоцерківському відділі поліції відкриті кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. За фактом шахрайства слідчі розпочали досудове розслідування за ст.190 Кримінального кодексу України. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе