Люті морози змінить відлига: до України йде різке потепління

  • відлига
У найближчі дні в Україні триматиметься морозна погода, а на вихідних різко потеплішає та прийде відлига. 

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. 

"До нас йде потепління! Важко в це повірити після минулонічних -20-27 градусів, проте авторитетні прогностичні моделі кажуть, що варто) Одразу хочу сказати, що це потепління не означає плавний перехід у проліски, бузок та квітучі абрикоси.   Адже зима ще триває, до астрономічної та кліматичної весни ще присідати й присідати." - зазначила Наталя Діденко. 

Першими відчують потепління мешканці зіхідних та південних частин України. Вже завтра, денна температура повітря очікується в межах  +1 - +5 градусів, на Закарпатті до +7 градусів.

Найближча ніч ще поморозить, ніч на неділю вже буде із просто помірним морозом, а вдень у неділю практично повсюди буде або близько нуля, або з "плюсами".

У Білій Церкві 20-21 лютого суттєвих опадів не очікується. На Київщину також йде потепління. Найближчої ночі ще побуде мороз, до -12 -13 градусів, але вже у неділю вдень стовпчики термометрів піднімуться до 0 - +2 градусів. Надалі протягом тижня потепління посилиться - очікується до +5 тепла. 

У зв'язку зі зміною погоди треба бути дуже обережними під будинками, білбордами, великими деревами, крупними конструкціями - можливі зсуви снігу та льоду. 

Зміна повітряних мас у кінці лютого - приємний натяк на весну. 

Читайте також: В Україні змінили правила призову в армію.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе