В Офісі Президента України вважають, що Київщина також піде на жорсткий карантин

  • що Київщина також піде на жорсткий карантин
В Офісі президента України вважають, що в Київській області через поширення коронавируса слід ввести такий же жорсткий карантин, як і в столиці України. 

Про це заявив заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі "1 + 1".

"Зараз зроблено так, що закривають саме регіони. В Києві зараз погано, на Франківщині, Закарпатті, Житомирщині, Вінниччині – закрито. Але, наприклад, на Дніпропетровщині чи на Харківщині є вільні місця, 30% зайнятості ліжок, навіщо зачиняти регіон? Тому ми зараз зачиняємо саме регіони. Думаю, Київська область зараз також буде зачинятися, тому що там є проблеми". - сказав Тимошенко. 

Він пояснив, що місцева влада сама відповідає за регіональні локдауни, оскільки їм краще видно, що відбувається на місцях. 

Міністерство охорони здоров'я сьогодні, 19 березня оновило перелік карантинних зон в Україні. "Червоним" став Київ. Крім того, у цій зоні залишається 4 регіони.

Найбільше областей потрапили до помаранчевої зони – 12, до жовтої – 8.

Київська область поки що залишається у помаранчевій зоні разом з: Вінницькою, Донецькою, Кіровоградською, Львівськаою, Миколаївською, Одеською, Сумською, Тернопільськаою, Херсонською, Хмельницькою, Черкаською.
 
Червона зона: 

- Київ,
- Житомирська область,
- Закарпатська,
- Івано-Франківська,
- Чернівецька області.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе