МакДональдз у Білій Церкві планують побудувати до кінця 2021 року

  • МакДональдз у Білій Церкві планують побудувати до кніця 2021 року
Компанія «МакДональдс» розповіла про результати роботи за підсумками 2020 року і поділилася планами на 2021-й. Про це йдеться в пресрелізі компанії. 

У компанії розповіли, що за підсумками минулого року відкрили нові заклади в Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві та Бучі. Таким чином, кількість ресторанів в 21 місті України досягла 98. У будівництво нових закладів та реставрацію вже існуючих компанія вклала $26 млн.

Водночас минулого року кількість клієнтів зменшилася на 20%, як порівняти з 2019-м, а продажі впали майже на 4%. Компанія сплатила 1,5 млрд грн податків і зберегла команду з 10 тис. чоловік в країні, витративши на засоби їх захисту від коронавірусу 82 млн грн і близько 50 млн грн компенсацій за простій і вимушені відпустки. У McDonald's додали, що вистояти під час кризи компанії допомогла мультиканальність. 

У 2021 році компанія планує вкласти майже $42 млн для подальшого розвитку в регіонах. Так, вперше ресторан відкриють у Білій Церкві і в таких містах, як Івано-Франківськ, Луцьк та Хмельницький. 

«Для ефективного розвитку нам потрібен відкритий діалог з місцевими органами влади. За останні 20 років ми інвестували майже $300 млн в Україну і зацікавлені продовжувати інвестувати в ті місцевості, де є запит від місцевої влади і надійна інфраструктура комунальних послуг», — заявила генеральна директорка МакДональдз в Україні Юлія Бадрітдінова.

Зазначається, що компанію цікавлять локації з великим потоком людей в містах з населенням понад 200 тисяч. Площа ділянки під новим рестораном повинна бути достатньою для встановлення всіх каналів продажів: залу, тераси, МакДрайва, Експрес-вікна і спеціальних вікон для доставки.

Читайте також: Смак Італії. Де покуштувати смачну піцу в Білій Церкві.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе